Sähköinen taloushallinto

Perinteinen kirjanpito käsittelee pinon papereita kerran kuukaudessa. Sähköinen taloushallinto voidaan halutessa hoitaa täysin paperittomasti ja saat reaaliaikaisen näkymän taloutesi tilanteeseen.

ProCountor on rakennettu tukemaan täysin paperitonta toimistoa ja taloushallintoa. Saat ajaa raportteja esimerkiksi myynnistä tai tuloskehityksestä haluamaltasi ajalta koska tahansa.

Sähköisen taloushallinnon avulla menneisyyteen katsominen vähenee, jolloin teet päätöksiä tuoreen tiedon pohjalta. Sähköinen taloushallinto tuo hyötyä jokaiselle yritykselle, riippumatta toimialasta. Hyödyt vaihtelevat yrityksen luonteen mukaan, mutta nyrkkisääntönä voi pitää että käytännössä aina säästyy sekä aikaa että rahaa.

ProCountor on kattava internetissä toimiva sähköinen taloushallinnon ohjelma yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. Ohjelmalla on mahdollista hoitaa mm. kirjanpito, laskutus, reskontra, palkanlaskenta, maksuliikenne, talouden seuranta sekä viranomaisilmoitukset. Ohjelma noutaa tiliotteet pankista, myynti ja ostolaskut voi lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuina, sähköpostilla tai paperisena. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn, poistaa päällekkäiset rutiinit ja jakaa työn joustavasti asiakkaan ja tilitoimiston välille.

Tutustu ProCountorin sähköiseen taloushallinto-ohjelmaan